#overskrift#
 
Åbningstider    
Tirsdage kl. 15.00-20.00  
Torsdage kl. 13.00-19.00  
Lørdage kl. 09.00-16.00  

  

 

Bliv medlem - det tager kun ét minut!

Det er nemt, at blive medlem af Greve Flugtskydningsforening, du skal blot udfylde nedenstående indmeldelsesformular og sende den til os. Du kan også melde dig ind ved henvendelse i klubhuset i åbningstiden.

Har du spørgsmål til kontingenter, indmeldelse, udmeldelse eller lignende er du altid velkommen til at ringe til vores kasserer.

Greve Flugtskydningsforening optager medlemmer med SKV/våbenpåtegning samt jægere og andre der ønsker, at deltage i flugtskydningskonkurrencer arrangeret/i regi af Dansk Skytte Union. Hvis du tager våbenpåtegning på kursus hos Greve Jagtforening bliver du automatisk medlem af GF.
 

GF medlemstyper og kontingent

2019

 

Ordinær/alm. medlem, fra 26 år 620  
Ungdom op til 25 år 465  

Kursusgebyrer, kontingentopkrævning og betaling
Vær opmærksom på, at der er deltagelses- og undervisningsgebyrer m.m. ud over kontingenterne i forbindelse med forskelligartede aktiviteter, stævner m.m. 

Kontingentet opkræves hvert år i december/januar måned og skal være betalt senest ved udgangen af januar måned. Ved indmeldelse i løbet af året opkræves du 12-dele kontingent for den resterende del af året, henholdsvis 52 kr./md. for ordinært medlemsskab og 39 kr./md. for ungdom. Ved indmeldelse i november/december opkræves du dog også samtidig kontingent for det efterfølgende år.

Husk at tilmelde dig betalingsservice - så sparer du faktureringsgebyret på 75 kr.
Når du melder dig ind skal du huske, at tilmelde dig betalingsservice. Det gør det nemt for dig selv og os og samtidig sparer du faktureringsgebyret på 75 kr.

Udmeldelse - kontingentrestance
Udmeldelse skal ske senest 1. november. Vi udmeldelse i løbet af kalenderåret tilbagebetales kontingent for den resterende del af året ikke. Bemærk endvidere, at dit skydekort automatisk bliver lukket ved udløb af kontingentperioden og herefter ikke længere kan anvendes på skydebanen. Eventuelt ikke anvendt indestående på skydekort ved udløb af kontingentperiode tilbagebetales ikke og vil blive slettet. Ovennævnte regler gælder ligeledes såfremt du ikke betaler dit kontingent rettidigt - Greve Flugtskydningsforening er berettiget til, at slette dit medlemsskab såfremt du er i kontingentrestance ud over 30 dage.

Hvis du har SKV skal du være opmærksom på, at når vi sletter dit medlemsskab indberetter vi samtidig til Politiet og Dansk Skytte Union, at du ikke længere er medlem og at din SKV derfor skal tilbagekaldes. 

Vigtigt - hvis du har SKV
Såfremt du har SKV og ønsker medlemsskab af GF og samtidig melder dig ud af den forening, hvor din SKV er registreret, så SKAL du oplyse dit SKV-nr. til os i forbindelse med indmeldelsen, da vi herefter indsender registreringen til Dansk Skytte Union.

 

Udfyld formularen og bliv medlem

 

Ved indmeldelse accepterer du samtidigt at modtage nyhedsbreve fra os og vores samarbejdspartnere. Disse kan naturligvis fravælges efterfølgende. 

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Flugtskydningsforening - Clayshooting...