Greve Flugtskydning
 

Nu skal du have udskiftet dit skydekort

Lørdag den 3. november måned 2018 implementeres nyt skydebanesystem i foreningen og alle gamle skydekort vil herefter ikke længere kunne anvendes.

Den primære årsag til at vi skifter til nyt system er, at vores eksisterende system er ved at være godt slidt og at vi derfor løbende oplever fejl på blandt andet kortterminalerne, til stor gene for skytterne. Det får vi rettet op med det nye skydebanesystem og i tillæg vil det nye system give både dig som skytte og os som forening en række andre fordele.
 

Ombytning af skydekort - sådan gør du...

Dit gamle skydekort skal ombyttes og det er gratis i perioden frem til og med den 31. januar 2019. Beløb stående på dit gamle skydekort bliver overført til det nye kort/system.

Hvis du ikke får ombyttet dit gamle skydekort inden udgangen af januar, vil du fortsat, men KUN frem til og med udgangen af april måned kunne få ombyttet dit gamle skydekort og du vil i så fald blive afkrævet et ombytningsgebyr på 100 kr.

VIGTIGT: Efter 30. april 2019 vil det ikke længere være muligt at få ombyttet gamle skydekort, hvorfor eventuelle indestående beløb vil være tabt. 

Skydekort - kontrol af medlemsskab 
Skydekort til vores skydebane er kun for medlemmer og i forbindelse med ombytning af skydekort bliver medlemsstatus og kontingentbetaling kontrolleret. 

VIGTIGT:  Du kan kun få et nyt skydekort såfremt du er registreret som medlem og har betalt kontingent for 2018.

Hvis du ikke er registreret som medlem eller er i restance, så SKAL du først betale kontingent for hele kontingentåret 2018 før du kan få ombyttet dit gamle skydekort. Ved ombytning af skydekort i 2019 skal kontingent for både 2018 og 2019 være betalt. 

Tjek din medlemsstatus  - Ved at henvende dig i kantinen kan du få oplyst medlems-/kontingentstatus. Såfremt du skulle være noteret i restance kan du betale dit kontingent i foreningen.

Såfremt du har spørgsmål er du velkommen til, at sende en mail til nytskydekort@grevejagt.dk 

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Flugtskydningsforening - Clayshooting...