#overskrift#
 
Åbningstider - se Grevejagt.dk    

  

 

SKV, Våbentilladelse, våbenpåtegning - kært barn mange navne...

Sådan gør du!

Hvis du allerede har SKV/våbenpåtegning, så skal du blot oplyse dit SKV-nr. ved indmeldelse, så klarer vi resten.

Har du ikke SKV og ønsker at starte op på flugtskydning, så skal du tilmelde dig og bestå et SKV-kursus som afholdes af Greve Jagtforening, hvorefter du så kan skyde lerduer også selvom du ikke har jagttegn. Find yderligere information og tilmeld dig på jagtforeningens hjemmeside.

Alle der er fyldt 15 år kan få SKV, næsten da...
Der er som sådan ingen nedre aldersgrænse for hvem der kan tage SKV, men vi anbefaler at man er fyldt 15 år før man går i gang med kurset. 

På jagtforeningens SKV-kurser oplæres du i sikkerhedsregler, våbenbetjening og skydeteknik, så både du og vi sikrer os, at du på sikker og betryggende vis kan håndtere skydevåben på flugtskydningsbanen og i lige så høj grad også på andre skydebaner. Når du har bestået kurset, sender vi din ansøgning til politiet/Dansk Skytteunion for godkendelse.

VIGTIGT - HUSK at betale kontingent til tiden, da din SKV og dine våben i modsat fald vil blive inddraget af Politiet. 

Hvis du på et tidspunkt tilmelder dig Greve Jagtforenings jagttegnskursus og består jagtprøven, så kan du vælge om du vil fortsætte som medlem af GreveFlugtskydning, blive overflyttet til GreveJagt eller være medlem af beggge foreninger såfremt du både ønsker tilknytning til Danmarks Jægerforbund samt mulighed for, at deltage i konkurrencer under Dansk Skytte Union. 
 

 
 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Flugtskydningsforening - Clayshooting...